Obavještenje o izmjenama uslova pružanja usluga i korišćenja tarifnih modela u mobilnoj telefoniji

Od 1. jula 2022. godine primjenjivaće se novi, izmijenjeni uslovi pružanja usluga i uslova korišćenja tarifnih modela.

Obavještavamo vas da će se od 1. jula 2022. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja usluga i uslova korišćenja tarifnih modela.

U okviru Posebnih uslova pružanja usluga: Pretplata NET, Total Group, Total Data,Total Data - fiskalne kase, VPN Exclusive i posebnih uslova korišćenja tarifnih modela:Pretplata Start, Pretplata Start 300, Pretplata Plus, Pretplata Plus NET, Pretplata Top, Pretplata Max, Pretplata Premium, Pretplata:XS, Pretplata:XS+, Pretplata:S+, Pretplata:S Net+, Pretplata:M+, Pretplata:L+, Pretplata:XXL+, KOMBINUJ 5, „KOMBINUJ: Senior“, “Kombinacija” ,KOMBINUJ, Pretplata:KDRS i paketa „KOMBINUJ:S Junior“,  vrši se izmjena na način da se uvodi naknada za korišćenje mobilne mreže u iznosu od 1,00 KM sa uključenim PDV-om, a koja je uključena u cijenu mjesečne pretplate odabrane usluge, odnosno odabranog tarifnog modela.

Istovremeno, vrši se i izmjena Posebnih uslova pružanja usluge „Dopuna” i „DopunaNET”  na način da se za korisnike usluge „Dopuna” i „DopunaNET” uvodi naknada za korišćenje mobilne mreže u iznosu od 1,00 KM sa uključenim PDV-om,  koja će se naplaćivati na tridesetodnevnom nivou.

Posebne uslove pružanja usluga, uslova korišćenja tarifnih modela i paketa koji će se primjenjivati od 1. jula 2022. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.