Aktivirajte uslugu

Prijavite se za uslugu Deezer putem portala Moj m:tel ili aplikacije Moj m:tel.

Preuzmite Deezer aplikaciju

Po aktivaciji Deezer usluge, dobićete aktivacioni kod/link. Klikom na kod/aktivacioni link, otvoriće vam se Deezer stranica, gdje je potrebno da napravite nalog unosom dodatnih podataka (email, password). Nakon završene registracije, bićete preusmjereni na Deezer aplikaciju u Play/App internet prodavnici, gdje možete preuzeti aplikaciju. 

Uživajte u Deezer muzici

Slušajte omiljene pjesme na Vašem mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, bilo kada i bilo gdje - online/offline režimu rada Deezer aplikacije.

Ukoliko ne želite više da koristite Deezer, možete deaktivirati uslugu putem Moj m:tel portala ili aplikacije. U mjesecu deaktivacije, usluga će vam biti dostupna do kraja kalendarskog mjeseca i naplaćuje se u punom iznosu za taj mjesec.

Pokreni Deezer i uživaj svugdje u muzici!

UslugaSadržaj uslugeMjesečna naknadaPromocija
DeezerDeezerPreko 90 miliona pjesama iz internacionalnog, lokalnog i regionalnog katalogaPreko 90 miliona pjesama iz internacionalnog, lokalnog i regionalnog kataloga8,90 KM sa PDV-om8,90 KM sa PDV-omBesplatna usluga prvih mjesec dana od prve aktivacije za m:tel korisnike i svaki mjesec poklon 10 GB mobilnog interneta za Deezer saobraćajBesplatna usluga prvih mjesec dana od prve aktivacije za m:tel korisnike i svaki mjesec poklon 10 GB mobilnog interneta za Deezer saobraćaj

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 0800 50 000. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek smo vam dostupni na Facebooku, Youtubeu i Instagramu.

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje.