Zaštita od sajber prijetnji

Siguran NET je usluga zaštite korisnika od svih vrsta sajber prijetnji u m:tel mreži. U slučaju da naiđeš na virus, hakerski napad ili bilo kakav neželjeni onlajn sadržaj, Siguran NET će ti poslati upozorenje i blokirati pristup, uz mogućnost da klikom na dugme „Ipak nastavi“ dalje nastaviš na sopstvenu odgovornost.

Upravljanje željenim sadržajima

Aktivacijom usluge Siguran NET dobijaš pristup korisničkom portalu, na kom možeš pronaći detaljne informacije i pregled sigurnosnih incidenata od kojih te je ovaj servis zaštitio. Pored toga, na Siguran NET korisničkom portalu možeš blokirati pristup različitim kategorijama sadržaja za sebe i svoju djecu (npr. pristup svim sadržajima poput TikToka, YouTube-a, Viber-a i sl.), kao i odrediti eventualne vremenske izuzetke kada će pristup istima biti omogućen. Napomena: Pristup Siguran NET korisničkom portalu omogućena je putem Moj m:tel portala.

Roditeljska kontrola

Dio usluge Siguran NET je i mogućnost roditeljske kontrole (Zaštita djece) u vidu kontrole sadržaja kojem djeca mogu imati pristup putem interneta. Kroz Moj m:tel portal, roditelji imaju opciju da na uvezanim mobilnim brojevima svoje djece aktiviraju uslugu i blokiraju pristup neželjenim sadržajima (npr. Instagram, TikTok, Youtube i slično), kao i da biraju vremenske izuzetke za pravila koja postave (npr. "Blokiraj pristup sadržajima svim radnim danima od 15 do 20h").

  • ZAŠTITA OD HAKOVANJA

  • PHISHING ZAŠTITA

  • ZAŠTITA OD VIRUSA

  • RODITELJSKA KONTROLA

Mjesto za vaša pitanja

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 0800 50 000. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek smo vam dostupni na Facebooku, Youtubeu i Instagramu.

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje.