Da li postoje posebni paketi za socijalno ugrožene kategorije stanovništva, invalide ili oboljele osobe?

Da, radeći društveno odgovorno, m:tel svakodnevno vodi računa i o licima sa posebnim potrebama.

m:tel je jedna od rijetkih kompanija u BiH koja je svoje zaposlene u prodaji obučila i za upotrebu znakovnog jezika, kako bi mogli da komuniciraju sa licima sa oštećenim sluhom u svojim poslovnicama.

Takođe, kao društveno odgovorna kompanija, m:tel u okviru svoje ponude nudi posebne uslove komunikacije za određene kategorije lica sa invaliditetom, a koji uključuju brojne dodatne bonuse i olakšice.

Posebni uslovi i Posebni tarifni paketi definisani su za kategoriju rezidencijalnih korisnika (fizička lica) kojoj pripadaju invalidi I i II grupe sa 100 odsto invalidnosti, na koje se primjenjuju propisi o ratnim i mirnodopskim invalidima, lica koja su potpuno i trajno izgubila vid, lica sa oštećenim čulom sluha od 90 do 100 odsto, lica oboljela od progresivne mišićne distrofije, multiple skleroze i srodnih mišićnih oboljenja, te lica sa 100 odstotnim tjelesnim oštećenjem prouzrokovanim zatajenjem rada bubrega. Pravo na korišćenje posebnog paketa, korisnik ostvaruje samo po jednom telefonskom priključku.

Od 1. marta 2021. godine, m:tel svim korisnicima Posebnih tarifnih paketa odobrava još veći mjesečni bonus mobilnog interneta – dodatni 1GB, sa maksimalnom brzinom prenosa. Svakako, nakon iskorišćene količine podataka po maksimalnoj brzini prenosa, korisnik može do kraja obračunskog perioda neograničeno koristiti uslugu mobilnog interneta bez dodatne naknade, po smanjenoj brzini.

Informišite se o svim uslugama.

Pogledajte više

Treba Vam pomoć?

Unesite broj telefona i mi ćemo Vas pozvati

Bićete kontaktirani uskoro

Pokušajte ponovo

Pokušaj ponovo