Obavještenje o izmjeni uslova pružanja fiksne telefonije

Obavještavamo vas da će se od 18. jula 2024. godine primjenjivati

Obavještavamo vas da će se od 18. jula 2024. godine primjenjivati izmijenjeni uslovi pružanja fiksne telefonije.

Korisnicima usluge fiksne telefonije kojima je navedena usluga realizovana putem ISDN BRA tehnologije/pristupa i kojima iz tehničkih razloga Mtel ne može da obezbijedi nastavak korišćenja navedene usluge putem ISDN BRA tehnologije/pristupa, a koji se opredijele za nastavak korišćenja usluge fiksne telefonije putem POTS/VoBB tehnologije, ukida se ponuda paketa usluga koji obuhvata POTS/VoBB priključak i fiksni telefonski aparat. Nastavak  korišćenja usluge fiksne telefonije (POTS/VoBB)/paketa usluga fiksne telefonije VoBB omogućava se bez obaveze plaćanja naknade za zasnivanje pretplatničkog odnosa.

Navedenim korisnicima biće omogućena kupovina jednog paketa fiksnog telefona prema uslovima i  cijenama definisanim važećim Cjenovnikom Mtela za kupovinu paketa fiksnog telefona za korisnike koji se opredijele za nastavak korišćenja usluge fiksne telefonije putem POTS/VoBB tehnologije.  

Posebne uslove pružanja fiksne telefonije koji će se primjenjivati od 18. jula 2024. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.