Obavještenje o izmjeni cijena međunarodnog saobraćaja

Obavještenje za korisnike usluge fiksne telefonije, paketa integrisanih usluga, m:SAT integrisanih usluga, IP Centrex usluge i usluge mobilne telefonije

Obavještavamo vas da će se od 1.aprila 2024. mijenjati cijene međunarodnog saobraćaja za rezidencijalne i biznis korisnike usluga fiksne telefonije, paketa integrisanih usluga, m:SAT integrisanih usluga, IP Centrex usluge i usluge mobilne telefonije.

Od navedenog datuma vrši se izmjena cijena međunarodnog saobraćaja iz fiksne mreže Mtel-a kako slijedi:

- Cijena za razgovore prema mobilnim mrežama u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori će iznositi 0,76 KM/min sa uključenim PDV-om,

- Cijena za razgovore prema fiksnim i mobilnim mreža u Sloveniji i Makedoniji će iznositi 0,81 KM/min sa uključenim PDV-om i

- Cijena za razgovore prema fiksnim i mobilnim mrežama u vanevropskim zemljama će iznositi 1,05 KM/min sa uključenim PDV-om.

Istovremeno vrši se i izmjena cijena međunarodnog saobraćaja iz mobilne mreže Mtel-a kako slijedi:

-  Cijena za razgovore prema mobilnim mrežama u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori će iznositi 0,76 KM/min sa uključenim PDV-om.

Ostale cijene međunarodnog saobraćaja za korisnike usluge fiksne telefonije, paketa integrisanih usluga, m:SAT integrisanih usluga, IP Centrex usluge i usluge mobilne telefonije ostaju nepromijenjene.

Posebne uslove možete pogledati ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja kao i na m:tel prodajnim mjestima.