Obavještenje o izmjeni uslova pružanja usluge pristupa Internetu – NetBiz tarifni modeli

Obavještavamo vas da će se od 1. novembra 2023.

Obavještavamo vas da će se od 1. novembra 2023. godine primjenjivati izmijenjeni uslovi  pružanjausluge pristupa Internetu – NetBiz tarifni modeli. Od navedenog datuma:

  • mijenjaju se cijene mjesečnih pretplata za korišćenje sljedećih tarifnih modela:

-          Nova cijena mjesečne pretplate za NetBiz S iznosi 67,86KM sa uključenim PDV-om,

-          Nova cijena mjesečne pretplate za NetBiz L iznosi 105,30KM sa uključenim PDV-om,

-          Nova cijena mjesečne pretplate za NetBiz+ 1 iznosi 44,46KM sa uključenim PDV-om,

-          Nova cijena mjesečne pretplate za NetBiz+ 2 iznosi 81,90KM sa uključenim PDV-om,

-          Nova cijena mjesečne pretplate za NetBiz+ 3 iznosi 128,70KM sa uključenim PDV-om. 

  • definišu se pristupne brzine usluge pristupa Internetu za korisnike sljedećih tarifnih modela, a koji uslugu koriste putem GPON pristupne tehnologije: 

-          NetBiz S, 30/3 Mb/s,

-          NetBiz L, 40/4 Mb/s.

  • iz ponude se ukida tarifni model NetBiz EMX 1. 
  • utvrđuje se naknada za privremeno isključenje usluge pristupa Internetu - NetBiz tarifni modeli na zahtjev korisnika, a kojeg korisnici mogu podnijeti jednom u toku kalendarske godine u trajanju od 1 do 3 mjeseca. Za vrijeme trajanja privremenog isključenja navedene usluge, korisnik koji je u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora, dužan je plaćati mjesečnu naknadu u visini 90% mjesečne pretplate korišćenog tarifnog paketa usluge pristupa Internetu. Korisnici koji nisu u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora ne plaćaju naknadu za privremeno isključenje usluge pristupa Internetu - NetBiz tarifni modeli.

  • vrši se izmjena uslova i načina obračunavanja privremenog korišćenja usluge pristupa Internetu - NetBiz tarifni modeli tako da se privremeno korišćenje navedene usluge omogućava do mjesec dana, odnosno od 1 do 3 mjeseca i 3 do 6 mjeseci, pri čemu se naknada za privremeno korišćenje navedene usluge do mjesec dana plaća u visini mjesečne pretplate uvećane za 30%, za privremeno korišćenje navedene usluge od 1 do 3 mjeseca, plaća se naknada u visini mjesečne pretplate uvećane za 20%, dok se za privremeno korišćenje navedene usluge od 3 do 6 mjeseci, naknada plaća u visini mjesečne pretplate uvećane za 10%.

Ostali uslovi i cijene pružanja usluge pristupa Internetu-NetBiz tarifni modeli ostaju nepromijenjeni.

Posebne uslove pružanja usluge pristupa Internetu-NetBiz tarifni modeli koji će se primjenjivati od 1.novembra 2023. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.