Vaše m:tel račune platite direktno i bez provizije na www.mtel.ba

Bez obzira gdje se nalazite, iskoristite m:tel digitalne servise i obavite sve što trebate oko svojih m:tel usluga.

Korisnički veoma orijentisan, zvanični m:tel sajt nudi brojne mogućnosti da se m:tel usluge uređuju online. Od sada je ta lista proširena sa opcijom jednostavnog i brzog plaćanja m:tel računa direkno na adresi www.mtel.ba.

Svi korisnici m:tel Paketa usluga, fiksne telefonije, kućnog interneta ili mobilne telefonije svoje mjesečne račune mogu izmiriti sa Visa, MasterCard ili Maestro platnim karticama bilo koje domaće ili inostrane banke, bez provizije i u tri jednostavna koraka:

- Izaberite uslugu koju želite platiti i unesite podatke koje možete pronaći na svom računu. Ikonica „i“ daće vam dodatnu pomoć oko tih podataka.

- Nakon unosa podataka, klikom na dugme „Nastavi dalje“ sistem provjerava upisane podatke, nakon čega se otvara stranica Pregleda računa sa iznosom i datumom izdavanja.

- Klikom na dugme „Plati račun“ otvorićete stranicu banke za plaćanje. Stranica je osigurana najvišim sigurnosnim standardima a jedini preduslov je da je sa karticom moguće plaćati online.

Nakon što izvršite plaćanje, na kontakt mejl stići će vam potvrda o uspješnom plaćanju. Kada je račun plaćen, sistem to prepoznaje i plaćanje istog računa više nije moguće.

Online plaćanjem sopstvenih ili računa naših bližnjih možemo biti dodatno odgovorni u vremenu vanrednih okolnosti.