Kako da aktiviram Max uslugu?

Šta mi je potrebno da aktiviram Max uslugu?

  • aktiviran neki od HBO paketa (HBO Premium, HBO Premium HD) u okviru IPTV paketa
  • nalog na Moj m:tel portalu ili aplikaciji na kome je uvezan IPTV paket/usluga

Kako da se registrujem sa Moj m:tel portala?

Nakon prijave na Moj m:tel nalog i odabira IPTV usluge u okviru paketa usluga, u pregledu IPTV usluge prikazaće Vam se Max baner sa opcijom “Aktivirajte“:

Klikom na “Aktivirajte“ otvara Vam se sljedeći prozor (modal):

Odabirom opcije “Nastavite” bićete redirektovani na Max stranicu za registraciju, gdje je potrebno da kreirate svoj nalog:

Nakon popunjavanja potrebnih podataka, biće Vam prikazana stranica o uspješnoj registraciji na Max-u, a na Vašem Moj m:tel nalogu na pregledu IPTV paketa/usluge biće prikazan Max baner sa opcijom “Idi na Max”:

Klikom na “Idi na Max” bićete redirektovani na Max login stranicu, gdje se prijavljujete sa emailom i lozinkom koju ste unijeli prilikom registracije:

Kako da se registrujem sa Max stranice preko m:tel-a?

Na početnoj stranici Max-a, odaberite opciju “Prijavi se”: 

Otvoriće Vam se stranica Play Max-a:

Odaberite opciju “Sign In”, a nakon toga i opciju “Sign in with a provider” koja otvara stranicu za izbor operatera:

Selektovanjem m:tel operatera bićete redirektovani na Moj m:tel login stranicu.

Napomena:

Od 01.06.2024. se iz ponude za korisnike IPTV paketa integrisanih usluga, ukida dodatni paket TV programa iptv HBO. Postojećim korisnicima dodatnog paketa TV programa iptv HBO je omogućeno da, u periodu od 01.05.2024. godine do 31.05.2024. godine, podnošenjem zahtjeva na prodajnim mjestima Mtela, otkažu korišćenje navedenog dodatnog paketa TV programa. Korisnicima koji u navedenom periodu ne otkažu korišćenje dodatnog paketa TV programa iptv HBO od 01.06.2024. godine biće automatski aktiviran dodatni paket TV programa iptv HBO Premium. Posebne uslove pružanja integrisanih usluga koji će se primjenjivati od 1. juna 2024. godine, možete da pogledate ovdje: ovdje

Od 04.06.2024. godine su u primjeni izmijenjeni uslovi pružanja m:tel TV usluge. Od navedenog datuma vrši se izmjena naziva HBO Max usluge, a koja se korisnicima omogućava u okviru korišćenja dodatnih paketa TV programa iptv HBO Premium ili iptv HBO Premium HD. Novi naziv usluge je Max usluga. Posebne uslove pružanja m:tel TV usluge koji će se primjenjivati od 4. juna 2024. godine, možete da pogledate ovdje: ovdje

Korišćenje Max usluge omogućeno je svim rezidencijalnim korisnicima paketa integrisanih usluga i m:tel TV usluge koji koriste dodatni paket TV programa IPTV HBO Premium ili IPTV HBO Premium HD, u okviru cijene mjesečne naknade definisane važećim Cjenovnikom Mtela za odabrani dodatni paket TV programa. Preduslov za korišćenje Max usluge je pristup Internetu, koji korisnik obezbjeđuje nezavisno od predmetne usluge. Ukoliko korisnik koristi pristup Internetu preko drugog operatora, kao pružaoca usluge pristupa Internetu, m:tel neće biti odgovoran za bilo koju štetu koja nastane kao posljedica prekida Internet konekcije prilikom korišćenja Max usluge.

Navedene cijene su sa uračunatim PDV-om. Više o uslovima korišćenja usluga/paketa usluga možete pronaći ovdje ili na m:tel prodajnom mjestu ili pozivom kontakt centra na 08000 50000.

Informišite se o svim TV uslugama.

Pogledajte više

Treba Vam pomoć?

Unesite broj telefona i mi ćemo Vas pozvati

Bićete kontaktirani uskoro

Pokušajte ponovo

Pokušaj ponovo