Deset stvari za koje možda niste znali da možete napraviti na adresi www.mtel.ba

Koristite m:tel digitalne servise i upravljajte svojim m:tel uslugama online

Sada je pravo vrijeme da, ukoliko već niste, budete dio digitalne generacije koja sve svoje poslove obavlja online. Ostanite kod kuće, uređujte svoje usluge i koristite digitalne servise koje možete pronaći na zvaničnom m:tel sajtu.

Ovo je lista deset stvari za koje možda niste znali da možete napraviti na adresi www.mtel.ba :

  1. Podnesite zahtjev za sve vrste m:tel usluga, bilo da se radi o mobilnim tarifama, integrisanim uslugama, kućnom internetu ili uslugama za poslovne korisnike.
  2. Online naručite sjajne uređaje bez odlaska u poslovnicu i sa besplatnom dostavom. U ponudi su mobilni telefoni, televizori, gejming konzole, gedžeti, laptopi i još mnogo toga.
  3. Pratite m:tel outlet ponudu i pronađite vrhunske telefone najpoznatijih brendova po još pristupačnijim cijenama
  4. Putem sajta mtel.ba online dopunite svoj prepaid ili Kombinuj broj. Za svaku online dopunu preko 5 KM dobijate i poklon gigabajte mobilnog interneta.
  5. Aktivirajte sve vrste dodataka na vašem Dopuna ili Pretplata broju. U ponudi su Internet opcije, tarifni planovi i druge opcije koje vam mogu zatrebati.
  6. Potražite neku od m:tel aplikacija koje su posebno razvijene za m:tel korisnike kao što je TV To Go aplikacija sa kojom možete besplatno aktivirati svoju televiziju za ponijeti.
  7. Pronađite TV Svijet sekciju sajta koja predstavlja najbolje TV sadržaje iz programske ponude. Svi aktuelni blokbasteri, serije, dokumentarni i muzički sadržaji na jednom mjestu.
  8. Iskoristite online telefonski imenik ili pronađite m:tel poslovnicu u vašoj blizini na interaktivnoj mapi.
  9. Posjetite Korisničku zonu i iz prve ruke pronađite odgovor na neko od korisničkih pitanja.
  10. Kontaktirajte nas u vezi svih dodatnih pitanja elektronskim putem, kroz kontakt formu i brzo dobijte odgovore u vezi servisa, usluge ili kupovine.

Podsjećamo vas i na portal moj.mtel.ba na kojem u svakom trenutku možete da na jednom mjestu upravljate sa svim svojim m:tel uslugama provjerite svoju mjesečnu potrošnju, uključite ili isključite dodatne usluge ili aktivirajte dodatne TV pakete. Takođe, tu se možete prijaviti za elektronsku dostavu računa ili podnijeti sve potrebne zahtjeve putem sa samo par klikova.

Uštedite vrijeme i bez odlaska u m:tel poslovnicu obavite sve što trebate oko svojih m:tel usluga!