Svojim gostima priuštite najbolje sadržaje

Poslovnim korisnicima, vlasnicima kafića, restorana  i drugih ugostiteljskih objekata, bitno je da gosti budu zadovoljni ponudom, uslugom i sadržajem. Upravo jedan od tih sadržaja moguće je obezbijediti i putem m:tel BIZ paketa.

BIZ integrisane usluge su paketi usluga koji obuhvataju digitalnu televiziju, internet i/ili fiksnu telefoniju. Namijenjeni su korisnicima koji svoju uslugu pružaju u prostorima koji po svojoj namjeni omogućavaju javno emitovanje TV programa poput restorana, kafića, prodajnih prostora, čekaonica i slično.

Ukoliko do kraja avgusta postanete korisnik BIZ paketa TV + NET:S na dvije godine, ostvarićete popust od 20 % na cijenu mjesečne pretplate za 12 mjeseci, a uz to ćete dobiti i odličnu i veoma korisnu Kaspersky anti virus zaštitu po cijeni od samo 1 KM.

U ovom BIZ paketu, za 39,92 KM mjesečno, očekuju vas: Osnovni Biz paket programa sa preko 140 SD TV kanala i 10 HD kanala, uz dva dodatna IPTV prijemnika i neograničeni internet sa brzinama i do 20/1 Mbps.

Ponudite svojim gostima zabavne minute uz m:tel BIZ  pakete i svakako iskoristite ovu promotivnu ponudu koja traje do 1.septembra 2018.godine

Za više informacija pozovite 0800 50 300 ili kontaktirajte svog m:tel predstavnika