Kišni dani za bindžovanje

Iskoristite odličnu ponudu m:tel-a i tokom septembra i oktobra besplatno aktivirajte Pickbox Now videoteku. Uživajte u nepreglednim satima popularnih serija.

Pitate li se kako provesti kišni dan, mi vam nudimo odličan prijedlog. Nakon svojih radnih obaveza, uzmite daljinski u ruke, smjestite se udobno ispred svog televizora i putem daljinskog upravljača, besplatno aktivirajte Pickbox NOW videoteku.

Tamo vas čeka novi svijet serija i filmova. Zaronite u njega i otkrijte novo prostranstvo TV sadržaja koji čeka upravo vas.

Ovog mjeseca Pickbox donosi nekoliko sjajnih premijera, a jedna od njih je i serija Crveni izbori” (Red Election). Međunarodna špijunska drama prati dansku tajnu agenticu Katrine Poulson i britansku špijunku Beatrice Ogilvie koje su uvučene u  mrežu laži i ubistava. Kroz deset epizoda pratimo njihovu saradnju koja postaje ključna za otkrivanje mračnih tajni i rješavanje opasnih zavjera.

Pickbox, serija, premijera, iptv, najava

Osim Pickbox Now videoteke, ovog mjeseca iskoristite i 30% popusta na cijenu prve četiri mjesečne pretplate za odabrani paket povezanih usluga, kao i priliku da uživate u modernim funkcionalnostima m:tel TV paketa, kupovinom vrhunskih televizora po fantastičnim cijenama i mjesečnim ratama koje će vam se svidjeti.

Više informacija o aktivaciji i deaktivaciji videoteka u okviru m:tel TV ponude, potražite na Blogu kompanije m:tel i uživajte u beskrajnim minutama najboljeg TV sadržaja.