m:tel i Superstar žele vam dobrodošlicu u svijet remasterizovane domaće filmske baštine

Kanal Superstar 3, dostupan korisnicima svih m:tel TV platformi, pružiće vam jedinstveno putovanje kroz prošlost i sadašnjost filmske umjetnosti

Novi kanal Superstar 3, nedavno predstavljen i dostupen svim m:tel korisnicima u okviru m:tel TV platformi, obogaćuje televizijski prostor najkvalitetnijim i najatraktivnijim domaćim serijskim i filmskim programom na ovim prostorima. Ovaj TV kanal posvećen je ljubiteljima srpske i jugoslovenske kinematografije, pružajući im jedinstvenu priliku da uživaju u klasicima koji su obilježili generacije.

Remasterizacija ovih remek-djela donosi novo sjajno svjetlo poznatih filmskih scena i dublji uvid u majstorstvo reditelja, glumaca i scenarista koji su oblikovali našu filmsku tradiciju. Uz poboljšanu sliku i zvuk, doživljaj je potpun i neponovljiv, kao da se svaki kadar ponovno rađa pred vašim očima.

Ove sedmice na kanalu Superstar 3 predlažemo da pogledate:

SJEĆAŠ LI SE DOLI BEL, četvrtak 25. 7. u 12 časova

Nakon početne zatvorenosti socijalistička Jugoslavija šezdesetih godina 20. vijeka polako se otvara uticajima spolja, posebno zapadnjačkim. Mladi u tome najviše uživaju, prilagođavajući se novim kulturnim obrascima, te uživajući u muzici, filmovima i drugim blagodatima modernog života.

Uloge tumače: Slavko Štimac, Slobodan Aligrudić, Ljiljana Blagojević

mtel IPTV, Superstar 3

mtel IPTV, Superstar 3

CRNA MAČKA BELI MAČOR, četvrtak 25. 7. u 18.25 časova

Priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju na razvalinama jednog društva u uslovima kada sistem moralnih vrijednosti nestaje. U centru zbivanja su dvojica prijatelja, inače moćnih staraca čija je zajednička želja da materijalno obezbijede svoje potomstvo. Jedan od njih želi da bogato oženi svog unuka, a drugi traži rješenje za svoju situaciju u pozajmljivanju novca. Želje su jedno a stvarnost je drugo…

Uloge tumače: Srđan Todorović, Bajram Severdžan, Branka Katić, Florijan Ajdini

mtel IPTV, Superstar 3

VRANE, subota 27. 7. u 18.45 časova

Film govori o ostarjelom bokseru koji kako bi od nečega živio, počinje da se bavi sumnjivim poslovima sa sumnjivim ljudima koji pljačkaju, kradu, tumaraju.

Uloge tumače: Slobodan Perović, Milan Jelić, Ana Matić

mtel IPTV, Superstar 3

LOV U MUTNOM, nedjelja 28. 7. u 15 časova

Beogradsko divlje naselje, podignuto na obali Dunava, treba da se ruši, što izaziva zabrinutost vlasnika. Stole Haringa nudi Paji Glavonji društveni stan koji je već tri godine prazan i on se sa ženom, djecom i ocem useljava. Vrijeme prolazi i jednog dana se pojavi vlasnik stana. Otpočinju zavrzlame oko dokumentacije, oko stana građenog van projekta, oko preduzeća koje više ne postoji… I kad sve izgleda riješeno, na suđenju dolazi do neočekivanog obrta.

Uloge tumače: Bata Živojinović, Mira Banjac, Tihomir Arsić

mtel IPTV, Superstar 3

BRAČNA PUTOVANJA, nedjelja 28. 7. u 18.25 časova

Nakon neuspješnog vjenčanja Tugomira Principa Anabelom, Tugomir i Gerasim, njegov nesuđeni kum zapadaju u veliki dug i primorani su da rade fizičke poslove u hotelu, šetaju kučiće strancima i da rade u kuhinji. Kad uspiju da zarade iznos koji duguju, upravnik hotela im saopštava da je dug izmirila Anabela, Tugomirova prva ljubav kojom je namjeravao da se oženi.

Uloge tumače: Vicko Ruić, Velimir Bata Živojinović

mtel IPTV, Superstar 3

Prave priče nikad ne zastarjevaju, one samo čekaju pravog gledaoca da ih oživi i uživa u njihovoj beskrajnoj ljepoti. Zato iskoristite ove ljetnje dane i uživajte uz m:tel ponudu i Superstar TV.