Poklon od 100 GB neta uz savršeno povezane m:tel usluge

Iskoristite promo ponudu i uživajte u poklonu od 100 GB dodatnog bonusa za mobilni internet u m:tel integrisanim paketima sa četiri usluge

Tražite savršenu harmoniju između zabave, komunikacije i brzog interneta, sve na jednom mjestu? m:tel integrisani paketi sa četiri usluge spajaju vrhunski TV sadržaj i moderne funkcionalnosti televizije, pouzdan i brz internet, fiksnu i mobilnu telefoniju sa odličnim bonusima za skoro neograničenu komunikaciju - i to sve sada sa još dodatnih 100 GB mobilnog neta na poklon.

U m:tel paketima dobijate ne samo brzinu i stabilnost, već i jednostavnost upotrebe. Ljubitelje filmskog i serijskog programa očekuje mnoštvo dostupnih videoteka, a više od 300 TV kanala ponudiće sadržaje za sve ukuse i generacije. Moderne funkcionalnosti poput premotavanja, pauziranja, snimanja ili gledanja propuštenog sadržaja dodatno će vas relaksirati, kao i brzina interneta, te bonusi za komunikaciju putem fiknse i mobilne mreže. Integrisani paketi uvijek su bolja opcija jer su sve usluge na jednom mjestu i ne opterećuju vaš kućni budžet neplaniranim troškovima.

Iskoristite sve ove prednosti i uđite u svijet savršeno povezanih telekomunikacionih usluga što prije jer do 4. septembra 2024. godine traje posebna akcija u kojoj dobijate poklon od dodatnih 100 GB bonusa mobilnog interneta sa rokom korišćenja od 12 mjeseci.

Za dodatne informacije pozovite 0800 50 000.