m:SAT - sjajan izbor za najbolji TV sadržaj

Navijajte i podržite svoj omiljeni tim, gdje god da se nalazite u BiH, uz m:SAT i kanale sa najboljim sportskim sadržajem!

Za 0,99 KM mjesečne pretplate prvih šest mjeseci, uživajte kao korisnik najboljeg satelitskog programa u BiH. Ova ponuda se odnosi na m:SAT solo uslugu u tri ponuđene opcije – m:SAT Start, m:SAT Plus ili m:SAT Max. Uz ovu ponudu, kompanija m:tel vam omogućava i kupovinu televizora na rate.

Arena Sport i Premium kanali, Eurosport, Premier League, NBA… samo su neki od sadržaja koji će obezbijediti najbolje iskustvo praćenja važnih sportskih dešavanja ovoga ljeta.

m:SAT, m:tel, m:tel satelitska

Takođe, istu cijenu mjesečne pretplate od 0,99 KM, ali za prvih pet mjeseci, plaćaćete ukoliko se odlučite za neki od paketa u ponudi m:SAT usluge. Podsjećamo, u ponudi usluge m:SAT su paketi koji mogu da sadrže TV, internet, fiksnu telefoniju i mobilnu telefoniju, u kombinaciji koja vama najviše odgovara. Svakako, prednost m:SAT usluge je što može da se instalira na bilo kojem mjestu u BiH, bez obzira na to da li je to vaša vikendica, udaljena od grada, kuća ili stan.

Ako još niste, postanite korisnik m:SAT usluge kompanije m:tel, jer vam trenutna ponuda donosi veliki popust na pretplatu, a opremu i montažu uređaja ćete platiti jednokratno i to samo 0,99 KM.  

Ugrabite ovu priliku do kraja mjeseca jula, a za detaljne informacije pozovite besplatan korisnički servis na broju 0800 50 905.