Uživaj u ljetu sa telefonom iz nove m:tel ponude!

Odlična multibrend ponuda telefona na rate

Zgrabi najbolju ponudu telefona po odličnim cijenama na rate i uživaj u svakom trenutku. Tri savršena modela nude fantastične kamere, velike ekrane i mnogo memorije.

Kao ljubitelja društvenim mreža, potpuno ćete oduševiti Realme C67 8/256 GB sa kojim će svaki tvoj snimak biti vrhunskog kvaliteta. Impresivna glavna kamera od 108 MP sa trostrukim zumom daće ti fotografije u prirodnim bojama i sa naglašenim detaljima, a njegov moćan procesor snagu i efikasnost i pri najzahtjevnim zadacima.

Napredni Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256 GB osvojiće te dizajnom, velikim AMOLED ekranom i fantastičnim trostrukom kamerom od 200 MP sa kojom ti nijedan detalj neće promaći. Kod njega ništa nije prepušteno slučaju, moćna baterija pružiće ti podršku za dugotrajnu upotrebu, a snažan procesor fluidan rad za sve što radiš.

mtel, Realme C67, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Samsung Galaxy A55

Spektakularni Samsung Galaxy A55 5G 8/128 GB je fascinantni spoj stakla i metala sa zaštitom koja pruža dodatnu čvrstinu i otpornost. Tri fenomenalne kamere će ti obezbijediti savršene fotografije čak i u uslovima slabe svjetlosti, a tu je i 32 MP prednja kamera sa portret modom za idealan selfi u visokoj kvaliteti.

Svaki od ova tri modela pružiće ti još mnogo toga za sjajno korisničko iskustvo. Potraži ih u m:tel ponudi i uz svoju Pretplata tarifu. Realme C67 može biti tvoj uz mjesečnu ratu od 16,49 KM, Redmi Note 13 Pro uz mjesečnu ratu od 23,44 KM, a Galaxy A55 uz mjesečnu ratu od 35,90 KM.

Za više informacija posjeti www.mtel.ba ili nazovi 0800 50 000.