Gledaj najbolji sport i navijaj uz m:SAT

Gledajte najbolji TV sadržaj, a istovremeno uživajte u internetu, fiksnoj i mobilnoj telefoniji bilo gdje u BiH!

Za televiziju koju možete gledati bilo gdje u BiH ste sigurno već čuli. Ime joj je m:SAT. A da li znate da uz m:SAT televiziju možete imate internet, fiksnu ili mobilnu telefoniju i to za samo 0,99 KM prvih pet mjeseci?

m:SAT usluga omogućava vam korišćenje televizije, interneta, te mobilnog i fiksnog telefonskog priključka u okviru paketa po vašoj želji, bilo gdje na prostoru BiH, bez obzira na lokaciju. Paketi vam donose najaktuelnije sportske sadržaje putem Arena Sport kanala, kao i uživanje u mnoštvu filmskih, zabavnih i informativnih kanala, bonuse za razgovore u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, kao i internet sa maksimalnom brzinom do 220/50 Mb/s. Takođe, uz m:SAT možete da odaberete i neki od vrhunskih televizora iz bogate m:tel ponude uređaja i otplaćujete ga na rate bez kamata.

Uz m:SAT pakete montaža i oprema iznose 0,99 KM, a u aktuelnoj ponudi uz Plus paket dobijate i gratis dodatni STB priključak za drugi TV prijemnik.

mtel, m:SAT, paketi usluga

Ukoliko se ipak odlučite samo za TV, tu je uvijek dostupni m:SAT tv.

Koji god paket da odaberete, sigurno je da ćete ovog ljeta uživati u najboljim sportskim sadržajima, bilo gdje da se nalazite! Za dodatne informacije pozovite 0800 50 905.