m:tel usluga „Moj račun“ – besplatno, jednostavno i odgovorno!

Brže, lakše, jednostavnije i odgovornije – sve ovo su razlozi da se opredijelite za dostavu m:tel računa putem mejla! A, m:tel vam za to još daruje 3 GB mobilnog interneta.

Računi za usluge kompanije m:tel mogu da se dobiju putem email-a, a ovaj način dostave računa je brži, lakši i svakako odgovorniji prema prirodi. Kada vam račun dolazi elektronskim putem, imate mogućnost da ga arhivirate, kao i da u svakom trenutku imate pristup toj arhivi. Onima koji plaćaju svoje račune putem aplikacija, odnosno elektronskim putem, svakako je korisnije da račune dobijaju upravo elektronskim putem.  

Da bi podstakla sve svoje korisnike na odgovornost prema prirodi, te ukazala na višestruku korist usluge „Moj račun“ za njih, kompanija m:tel će svima koji se opredijele za dostavu računa putem email-a do kraja mjeseca avgusta, pokloniti i 3GB mobilnog interneta, koju će moći da iskoriste u roku od 30 dana od dana aktivacije.

Ukoliko još niste, prijavite se veoma jednostavno za dobijanje računa putem email-a i to putem poziva Kontakt centra na broj 0800 50 000, self care portala, odnosno aplikacije „Moj m:tel“, ili u bilo kojem prodajnom mjestu… Kada se prijavite, na vaš email će stići i aktivacioni kod čijom aktivacijom ćete imati na raspolaganju 3 GB mobilnog interneta u m:tel mreži.  

„Moj račun“ neka bude m:tel elektronski račun!