Vrhunski telefoni na rate već od 5,29 KM!

m:tel web shop - mjesto najbolje ponude

Iz posebne m:tel web shop ponude telefona izdvajamo vam moderne uređaje koji plijene pažnju odličnim izgledom i još boljim mogućnostima.

mtel, web shop, telefoni na rate

Elegantni Honor X8Aposjedujemoćni trostruki sistem kamera sa čak 100 MP i veliki ekran sa posebnom tehnologijom za živopisne i realistične boje. U m:tel web shop-u potražite više informacija o ovom modelu koji vas čeka uz mjesečnu ratu od 5,32 KM.

Izvanredni Xiaomi Redmi Note 12 posjeduje napredni ekran za besprijekoran vizuelni doživljaj u svemu što radite ili gledate. Za cjelodnevno uživanje pobrinuće se velika baterija sa brzim punjenjem, a možete ga kupiti uz mjesečnu ratu od samo 5,29 KM.

Fantastični Galaxy A54 daće vam mnogo razloga da bude vaš favorit. Trostruka zadnja kamera snimiće kristalno jasne fotografije a prednja od 32 MP najbolje selfije. Postanite dio velike Samsung zajednice, ovaj model vas čeka uz mjesečnu ratu od 20,03 KM.

mtel, web shop, telefoni na rate

Ukoliko želite da se dodatno istaknete, preporučujemo vam elitni Huawei Mate XS 2sklopivi telefon, uz kojeg ćete na poklon dobiti i Huawei Watch GT3 Pro. Mate XS 2 je spoj moćnih performansi i sjajnog dizajna sa širokim pregledom na savršeno ravnom, velikom ekranu visoke rezolucije, a može biti vaš uz mjesečnu ratu od 69,50 KM.

Svoj novi telefon pronađite u m:tel webshop-u po sniženoj cijeni, na rate, bez kamata, sa besplatnom dostavom i spojite ga sa nekom od Pretplata tarifa.

Za više detalja o ponudi  pozovite 0800 50 000.