Obavještenje o izmjeni uslova pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike

Obavještavamo vas da će se od 1. juna 2024. godine primjenjivati izmjenjeni...

Obavještavamo vas da će se od 1. juna 2024. godine primjenjivati izmjenjeni uslovipružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike.

Od navedenog datuma, vrši se izmjena tako da se mijenja iznos mjesečne naknade za korišćenje dodatne mogućnosti – povremeno korišćenje usluge pristupa Internetu.

Umjesto mjesečne naknade u iznosu od 3,00 KM  mjesečna naknada iznosi 5,00 KM, sa uključenim PDV-om.

Svi postojeći korisnici kojima su novi uslovi korišćenja usluge nepovoljniji imaju mogućnost raskida korisničkog ugovora bez naknade u periodu od 01.05.2024. godine do 31.05.2024. godine.

Osim toga, u okviru korišćenja navedene dodatne mogućnosti, korisnici mogu u toku jednog mjeseca podnijeti jedan zahtjev za neaktivno stanje/periodi najviše dva zahtjeva za aktivno stanje/period korišćenja usluge pristupa Internetu.

Posebne uslove pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike koji će se primjenjivati od 1. juna 2024. godine, možete da pogledate ovdje: 

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.