Obavještenje o izmjeni uslova pružanja m:tel TV usluge

Obavještavamo vas da će se od 1. juna 2024. godine...

Obavještavamo vas da će se od 1. juna 2024. godine primjenjivati izmijenjeni uslovi pružanja  m:tel TV usluge.

Za korisnike m:tel TV usluge u ponudu se  uvodi Epic Drama SVoD (eng. Subscription Video on Demand) usluga, a čije korišćenje će biti omogućeno u okviru cijene mjesečne pretplate za korišćenje m:tel TV usluge.

Epic Drama SVoD usluga je usluga videa na zahtjev, koja korisnicima m:tel TV usluge daje mogućnost gledanja filmskih sadržaja u okviru Epic Drama videoteke uz mogućnost neograničenog broja pregleda odabranog sadržaja u periodu korišćenja usluge.

Pored toga, iz ponude m:tel TV usluge, ukida se dodatni paket TV programa iptv HBO.

Postojećim korisnicima dodatnog paketa TV programa iptv HBO biće omogućeno da u periodu od 01.maja do 31.maja 2024. godine, podnošenjem zahtjeva na prodajnim mjestima Mtela otkažu korišćenje navedenog dodatnog paketa TV programa. 

Korisnicima koji u navedenom periodu ne otkažu korišćenje dodatnog paketa TV programa iptv HBO od 01. juna 2024. godine biće automatski aktiviran dodatni paket TV programa iptv HBO Premium.

Posebne uslove pružanja  m:tel TV usluge koji će se primjenjivati od 1. juna 2024. godine, možete da pogledate ovdje: 

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.