Obavještenje o izmjeni uslova pružanja m:SAT usluge

Obavještavamo vas da će se od 1. juna 2024. godine...

Obavještavamo vas da će se od 1. juna 2024. godine primjenjivati izmijenjeni uslovipružanja m:SAT usluge.

Korisnicima m:SAT usluge, koji su u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora, omogućava se promjena sa m:SAT paketa TV programa m:SAT usluge na m:tel TV uslugu, a prema uslovima definisanimu zavisnosti od perioda koji je preostao do isteka minimalnog perioda trajanja ugovora.

Pored toga, iz ponude m:SAT usluge ukida se m:SAT dodatni paket TV programa m:SAT HBO. Postojećim korisnicima m:SAT usluge, uključujući i korisnike m:SAT usluge u okviru m:SAT integrisanih usluga, a koji koriste m:SAT dodatni paket TV programa m:SAT HBO, biće omogućeno da, u periodu od 1.maja do 31. maja 2024. godine, podnošenjem zahtjeva na prodajnim mjestima Mtela, otkažu korišćenje navedenog m:SAT dodatnog paketa TV programa.

Korisnicima koji u navedenom periodu ne otkažu korišćenje m:SAT dodatnog paketa TV programa m:SAT HBO, od 01. juna 2024. godine biće  automatski aktiviran m:SAT dodatni paket TV programa m:SAT HBO +.

Posebne uslove pružanja m:SAT usluge koji će se primjenjivati od 1. juna 2024. godine, možete da pogledate ovdje: 

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.