Obavještenje o izmjeni uslova pružanja integrisanih usluga

Obavještavamo vas da će se od 1. juna 2024. godine...

Obavještavamo vas da će se od 1. juna 2024. godine primjenjivati izmijenjeni uslovi pružanja integrisanih usluga.

Od navedenog datuma mijenja se iznos mjesečne naknade za korišćenje dodatne mogućnosti – povremeno korišćenje paketa integrisanih usluga, tako da za sve korisnike paketa integrisanih usluga NET+TEL i 2NET, umjesto iznosa od 3,00 KM, sa uključenim PDV-om, mjesečna naknada iznosi 5,00 KM, sa uključenim PDV-om, a za sve korisnike paketa integrisanih usluga u koji je uključena IPTV usluga (TV+TEL, TV+NET, TV+NET+TEL и TV+NET+TEL+MOB), umjesto iznosa od 6,49 KM, sa uključenim PDV-om, mjesečna naknada iznosi 10,00 KM, sa uključenim PDV-om.

Osim toga, u okviru korišćenja navedene dodatne mogućnosti, definiše se da korisnici mogu u toku jednog mjeseca podnijeti jedan zahtjev za neaktivno stanje/period i najviše dva zahtjeva za aktivno stanje/period korišćenja odabranog paketa integrisanih usluga.

Istovremeno, korisnicima koji se opredjele za korišćenje dodatne mogućnosti - povremeno korišćenje paketa integrisanih usluga, omogućava se korišćenja dodatne usluge – dodatni IPTV prijemnik, po cijenama i uslovima definisanim predmetnim Posebnim uslovima.

Svi postojeći korisnici kojima su novi uslovi korišćenja usluge nepovoljniji imaju mogućnost raskida korisničkog ugovora bez naknade u periodu od 01.05.2024. godine do 31.05.2024. godine.

Pored toga, svim korisnicima IPTV paketa integrisanih usluga, koji koriste osnovni paket TV programa, odobrava se korišćenje Epic Drama SVoD usluge u okviru cijene mjesečne pretplate odabranog IPTV paketa integrisanih usluga.

Epic Drama SVoD (eng. Subscription Video on Demand) usluga je usluga videa na zahtjev, koja korisnicima IPTV usluge u okviru IPTV paketa usluga daje mogućnost gledanja filmskih sadržaja u okviru Epic Drama videoteke uz mogućnost neograničenog broja pregleda odabranog sadržaja u periodu korišćenja usluge.

Takođe, iz ponude za korisnike IPTV paketa integrisanih usluga, ukida se dodatni paket TV programa iptv HBO. Postojećim korisnicima dodatnog paketa TV programa iptv HBO biće omogućeno da, u periodu od 01.05.2024. godine do 31.05.2024. godine, podnošenjem zahtjeva na prodajnim mjestima Mtela, otkažu korišćenje navedenog dodatnog paketa TV programa. Korisnicima koji u navedenom periodu ne otkažu korišćenje dodatnog paketa TV programa iptv HBO od 01.06.2024. godine biće automatski aktiviran dodatni paket TV programa iptv HBO Premium.

Posebne uslove pružanja integrisanih usluga koji će se primjenjivati od 1. juna 2024. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.