Započnite proljećnu avanturu uz odlične telefone iz m:tel ponude

Izaberite svoj novi uređaj

Krenite u svoje nove avanture jer je vaš novi telefon na dohvat ruke. Iskoristite sjajnu ponudu telefona po odličnim cijenama i na rate i uživajte u svakom koraku!

Čekaju vas odlični modeli: Realme C53 uz mjesečnu ratu od 12,94 KM, Honor Magic 6 Lite uz ratu od 25,46 KM i Xiaomi Redmi Note 13 uz mjesečnu ratu od 17,46 KM.

Savršen za mlađe i početne korisnike, Realme C53plijeni pažnju elegantnim izgledom i mogućnostima. Cjenovno pristupačan, nudi dobre performanse i 50 MP zadnju kameru sa AI podrškom za kvalitetne fotografije i video sadržaj sa jasnim i oštrim detaljima.

mtel, telefoni na rate, Realme C53, Honor Magic 6 Lite, Xiaomi Redmi Note 13

NapredniHonor Magic 6 Lite i Xiaomi Redmi Note 13osvojiće vasdizajnom,fantastičnim trostrukim kamerama od 108 MP, velikim AMOLED ekranom i 8/256 GB memorijom, dovoljnom da sačuvate sve što želite.

Dodatni aduti vrhunskog Honor Magic 6 Lite telefona su izdržljivost, moćna baterija i snažan procesor za sve što radite, a izvanredni Xiaomi Redmi Note 13 očaraće vas fenomenalnim snimcima i fluidnim radom i pri najzahtjevnijim zadacima ili igricama.

Sva tri modela iz posebne ponude nude odličan odnos cijene i kvaliteta te dugotrajan rad. Spojite ih sa m:tel Pretplata tarifama i uživajte u svemu što radite ili gledate.

Ne zaboravite zašto je važno da zamijenite svoje stare 3G SIM kartice. Na novom telefonu obezbijedite brži internet i omogućite 4G mrežu, što može biti neophodno pri putovanjima u inostranstvo.

Za više detalja o ponudi telefona pozovite 0800 50 000.