Doživite Samsung AI svijet i preuzmite sjajan paket poklona

Iskoristite akciju do 5. maja i u m:tel-u nabavite: S23FE, S23, S24, Flip 5, S24+, S24U ili Fold 5, registrujte se putem sajta www.samsung.com i vrijedni pokloni stižu vam na kućnu adresu

Samsung nam ponovo donosi sjajne akcije. Ovog puta uz kupovinu jednog od odličnih telefona iz m:tel ponude Samsung uređaja, na poklon dobijate fantastične i vrijedne poklone.

Uz kupovinu uređaja S23, S23FE, S24 ili Flip 5 na poklon dobijate dva poklona: Galaxy Fit 3 sat koji lagano leži na vašem zglobu, prati preko 100 treninga i dnevnih aktivnosti, uključujući san. Omogućava vam da puštate muziku, provjeravate pozive i šaljete SMS poruke direktno sa ručnog zgloba i bežične slušalice Galaxy Buds FE koje će donijeti AI iskustvo direktno u vaše uši.

Mtel, Samsung, S23FE, S23, S24, Flip 5, S24+, S24U, Fold 5

Odlučite li se za kupovinu S24+, S24U ili Fold 5, pored sata Galaxy Fit 3 i slušalica Galaxy Buds FE, dobijate i treći poklon, Tab A9 4/64wifikoji krasi elegantan dizajn i glatko metalno kućište, a veliki i svijetli ekran omogućiće vam da čak i na suncu zakoračite u zadivljujući svijet svog omiljenog sadržaja.

Akcija traje od 5. aprila do 5. maja 2024. godine. U ovom periodu potrebno je da se nakon kupovine jednog od navedenih Samsung telefona registrujete putem stranice www.samsung.com, kako biste ostvarili parvo na poklon koji će Samsung poslati direktno na vašu kućnu adresu.

Ne zaboravite da uz savršene uređaje, m:tel u svojim Pretplata tarifama nudi uvijek dobre bonuse za razgovore, poruke i mobilni internet. Zato iskoristite sve prednosti moderne komunikacije i neodoljivih akcija

Za više informacija posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto ili pozovite 0800 50 000!