Obavještenje o izmjeni uslova korišćenja Virtual Private Server usluge

Obavještavamo vas da će se od 1. maja 2024. godine primjenjivati novi...

Obavještavamo vas da će se od 1. maja 2024. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi korišćenja Virtual Private Server usluge.

Od navedenog datuma, cijena mjesečne naknade za korišćenje operativnog sistema Windows Server2016/2019/2022Std u okviru Virtual Private Server usluge, umjesto 44,00 KM iznosiće 52,00 KM sa uključenim PDV-om, au dijelu dodatnih resursau okviru Virtual Private Server uslugeomogućava se i korišćenje dodatnog disk prostora (SSD) od 100 GB po cijeni od 25,00KM sa uključenim PDV-om.

Takođe, korisnicima se omogućava korišćenje Virtual Private Server usluge uz zaključivanje ugovora sa minimalnim periodom trajanja i od 24 mjeseca, pri čemu ostvaruju pravo na popust u visini od 15% na cijenu mjesečne pretplate.

Uslove korišćenja Virtual Private Server usluge koji će se primjenjivati od 1. maja 2024. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.