Ponuda kakvu ste dugo čekali - iPhone uređaji po sniženim cijenama u m:tel-u

Popust i do 90 KM

iPhone uređaji osmišljeni su da traju, ističu se visokim kvalitetom izrade, vodećim performansama i naprednim sistemom kamera. Krasi ih prepoznatljiv, elegantan dizajn i nevjerovatna izdržljivost.

Obezbijedite sebi besprijekorno korisničko iskustvo, jer vas u m:tel ponudi čekaju iPhone 12, iPhone 13 i iPhone 14 sa popustom od 80 KM i telefoni iz iPhone 15 serije sa popustom od 90 KM!

iPhone 13 posjeduje živopisan OLED ekran upakovan u izdržljivo kućište, otporno na vodu i prašinu. Uz automatsko podešavanje dubinske oštrine i prebacivanje fokusa tokom snimanja udahnite život scenama koje snimate.

iPhone 14 pokreće super brzi A 15 Bionic čip pa su igre i aplikacije savršene za igranje i korišćenje. Uređaj je otporniji na ekstremne temperature, a sa odličnom glavnom kamerom snimaćete fantastične fotografije, čak i pri slabom osvjetljenju.

mtel, Apple, iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13, iPhone 12

Osnovni modeli iz serije iPhone 15 su dobili funkciju koja je ranije bila rezervisana samo za Pro modele - Dynamic Island. Ovaj izrez kamere donosi iste softverske i hardverske mogućnosti kao i premium modeli. Takođe, novina za seriju 15 jeste i to da Apple donosi Pro glavnu kameru od 48 MP na regularne modele.

Modele pokreće moćni A16 Bionic čipset koji pruža performanse kako za svakodnevne zadatke, tako i za one najzahtjevnije kao što je gejming i obrada videa.

Apple telefone pronađite uz odlične cijene u m:tel ponudi! Pozovite 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto, vaš novi iPhone vas čeka!