m:tel Vivo ponuda za Dan zaljubljenih

Kupovinom VIVO V29 Lite dobijate 50% popusta na VIVO Y16

U mjesecu ljubavi, u susret Danu zaljubljenih, m:tel vam predstavlja neodoljivu ponudu. Ukoliko tražite savršen poklon uz koji ćete proslaviti ljubav, obradovati sebe i svoju voljenu osobu, svratite do najbližeg m:tel prodajnog mjesta. Tamo vas čeka poklon za dvoje -pametni telefon VIVO V29 Lite uz koji dobijate 50% popusta na drugi VIVO uređaj, VIVO Y16.

Pametni telefoni su postali sastavni dio naših života, a njihova sposobnost povezivanja i olakšavanja komunikacije čini ih izvrsnim poklonom za ovaj romantični praznik. Ukoliko se odlučite za ovakav poklon, VIVO V29 Lite možete kupiti na rate od 23,93 KM mjesečno, a VIVO Y16 plaćate odmah po kupovini i to 50% od njegove cijene, što iznosi 186 KM. Oba uređaja posjeduju kvalitetne performanse koje će vam omogućiti da ostanete povezani s vašom ljubavi, razmjenjujete poruke, videozapise, a kvalitetne kamere omogućiće vam da zabilježite svaki poseban trenutak i podijelite ga sa voljenom osobom.

Ove godine odlučite da budete originalni, da umjesto klasičnih poklona poput cvijeća ili čokolade, vašoj drugoj polovini poklonite nešto drugačije što će omogućiti da bude uvijek povezana sa vama na poseban način.

Ne čekajte zadnji trenutak - odlučite se za pametni izbor i poklonite ljubav koja traje cijelu godinu!