Zabava traje duže sa telefonima iz m:tel ponude

Nova odlična multibrend ponuda telefona

Zabilježi svaki trenutak druženja sa nekim od telefona na rate po nevjerovatnim cijenama.

Posebno zanimljivi mlađim korisnicima, u ponudi su tri modela koji nude kvalitetni veliki ekran, dosta memorije, izvanredne kamere i dugotrajnu bateriju.

Sjajni Vivo Y17S pruža impresivne performanse, dovoljno prostora i snage za sve što radiš, snimaš ili instaliraš. Izvrsna glavna kamera od 50 MP pružiće ti jasne i detaljne fotografije a baterija od 5000 mAh obezbjediće cjelodnevni rad.

mtel, vivo, Xiaomi, Redmi Note, ZTE Blade

Moderan izgled, briljantan prikaz na ekranu, brze performanse, izdržljiva baterija i kvalitetne kamere su samo neki od razloga da izabereš Xiaomi Redmi Note 12. Posebno ga izdvaja i veliki AMOLED ekran, na kojem je sve glatko i savršeno za gledanje.

Vrijedan tvoje pažnje, ZTE Blade A73 je dobro opremljen i najpristupačniji model u ovoj ponudi. Veliki ekran, brzo punjenje, odlična baterija i glavna kamera od 50 MP zadovoljiće većinu korisnika. Dodatna dinamična memorija obezbijediće ti pouzdan rad za sve što radiš uz dovoljno prostora za muziku, slike i video sadržaj.

Koji god telefon izabereš, pružiće ti dugotrajno uživanje i odlično zabilježene nezaboravne trenutke. Iskoristi sjajnu m:tel ponudu telefona na rate!

Više informacija o pametnim telefonima iz bogate m:tel ponude potražite pozivom na broj 0800 50 000.