BIZ net roming tarifni dodaci za biznis koji ne poznaje granice

Za neometanu poslovnu komunikaciju kako u zemlji tako i u inostranstvu, odaberite m:tel BIZ tarife i roming tarifne dodatke

BIZ tarife osmišljene su da vam pruže nesmetanu i neograničenu komunikaciju u vašoj poslovnoj grupi. Bonusi koje dobijate u okviru svojih BIZ tarifa omogućiće vam da svoje poslove obavljate podjednako efikasno, kako u m:tel mreži, tako i u mrežama zemalja regiona Zapadnog Balkana.

Putovanje neće biti prepreka za obavljanje posla ni kada putujete u Evropu ili bilo koju drugu svjetsku destinaciju jer se m:tel, putem svojih roming tarifnih dodataka, pobrinuo i za to. Na raspolaganju vam je 19 različitih roming dodataka, koje ćete odabrati u zavisnosti gdje putujete i koliko dugo će da traje vaše putovanje. Na primjer, ukoliko putujete u Ameriku, za 15 KM možete da aktivirate dodatak Net roming SAD koji vrijedi 10 dana i u kojem dobijate 2 GB mobilnog neta u mreži operatera T-Mobile u Americi. Za putovanja u Evropu kada obilazite istovremeno više država postoji nekoliko različitih Net roming Evropadodataka koje birate u zavisnosti od broja dana koliko ostajete na putu, pa tako za 16 KM možete koristiti 1,5 GB neta sedam dana, odnosno za 12 KM 1 GB neta tri dana ili za 30 KM 3 GB neta 15 dana. Za odlazak u Austriju i Njemačku izabraćete Net roming Austrija/Njemačka po cijeni od 10 KM, u kojem dobijate 2 GB mobilnog neta u toku 10 dana u mrežama: T-Mobile (Magenta) i A1 u Austriji i T-Mobile i Vodafone u Njemačkoj.

Sve što je potrebno jeste da se prije odlaska na put informišete o dostupnim BIZ net roming tarifnim dodacima putem sajta www.mtel.ba ili svog m:tel posrednika, aktivirate ih i krenete na put spremni za nove poslovne prilike i izazove.

Tarifni dodaci dostupni su korisnicima tarifnih modela: BIZ Start, BIZ Plus, BIZ Net i BIZ Premium.

biz net roming

biz net roming