Obavještenje o izmjeni uslova pružanja m:SAT usluge

Obavještavamo vas da će se od 26. januara 2024. godine primjenjivati novi

Obavještavamo vas da će se od 26. januara 2024. godine primjenjivati novi uslovi pružanja m:SAT usluge tako da se korisnicima omogućava korišćenje dodatne mogućnosti  povremenog korišćenje m:SAT usluge.

  • Povremeno korišćenje m:SAT usluge

Novim korisnicima m:SAT usluge, prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa, kao i postojećim korisnicima m:SAT usluge koji nisu u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora, omogućava se dodatna mogućnost da, u okviru korišćenja m:SAT usluge, a u toku trajanja pretplatničkog odnosa, prema svom opredjeljenju, podnesu zahtjev za stavljanje m:SAT usluge u neaktivno stanje/period (Povremeno korišćenje m:SAT usluge).

Neaktivno stanje/period m:SAT usluge može da započne u bilo kojem vremenskom periodu i traje sve dok korisnik ne podnese zahtjev za aktivno stanje/period korišćenja m:SAT usluge, s tim da u prvom obračunskom periodu, nakon zasnivanja pretplatničkog odnosa, m:SAT usluga mora biti u aktivnom stanju. Pod neaktivnim stanjem/periodom podrazumijeva se da, u određenom vremenskom periodu, m:SAT usluga nije dostupna za korišćenje.

Pod aktivnim stanjem/periodom podrazumijeva se da je m:SAT usluga dostupna za korišćenje. U aktivno stanje/period se ulazi prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa, kao i nakon neaktivnog stanja/perioda, a na osnovu podnesenog zahtjeva prema potrebama korisnika.

U toku jednog mjeseca moguće je jednom podnijeti zahtjev za neaktivno stanje/period odnosno aktivno stanje/period korišćenja m:SAT usluge. U toku trajanja aktivnog stanja/perioda m:SAT usluge korisnik plaća mjesečnu pretplatu u zavisnosti od odabranog m:SAT paketa TV programa, a u toku trajanja neaktivnog stanja/perioda, korisnik plaća mjesečnu naknadu u iznosu od 5,00 KM, sa uključenim PDV-om.

U mjesecu prelaska iz aktivnog stanja/perioda u neaktivno stanje/ m:SAT usluge i obrnuto, korisnik plaća mjesečnu pretplatu proporcionalno broju dana korišćenja m:SAT usluge i pun iznos mjesečne naknade za neaktivno stanje/period.

Korisnicima koji se opredijele za korišćenje dodatne mogućnosti - povremeno korišćenje m:SAT usluge, biće omogućeno korišćenje dodatne usluge – dodatni satelitski prijemnik, u skladu sa Cjenovnikom Mtela definisanim za korišćenje dodatnog satelitskog prijemnika u okviru povremenog korišćenja m:SAT usluge.  

  • Mjesečne pretplate i naknada za povremeno korišćenje m:SAT usluge

U toku trajanja aktivnog stanja/perioda m:SAT usluge, korisnik plaća mjesečnu pretplatu u zavisnosti od odabranog m:SAT paketa TV programa, kako slijedi:

  1. m:SATStart sa cijenom od 18,99 KM sa PDV-om,
  2. m:SATPlus sa cijenom od 26,00 KM sa PDV-om,
  3. m:SATMax sa cijenom od 33,99 KM sa PDV-om.

U toku trajanja neaktivnog stanja/perioda, korisnik plaća mjesečnu naknadu u iznosu od 5,00 KM, sa uključenim PDV-om.

  • Naknade za korišćenje dodatnog satelitskog prijemnika u okviru povremenog korišćenja m:SAT usluge

Za korišćenje dodatnog satelitskog prijemnika u toku trajanja aktivnog stanja/perioda, kao i za instalaciju dodatnog satelitskog prijemnika, korisniku će se naplatiti naknade definisane važećim Cjenovnikom Mtela za korišćenje dodatnog satelitskog prijemnika i za instalaciju dodatnog satelitskog prijemnika. U toku trajanja neaktivnog stanja/perioda, korisnik plaća mjesečnu naknadu u iznosu od 1,17 KM, sa uključenim PDV-om.

Korisnik koji se opredijeli za korišćenje dodatnog satelitskog prijemnika u okviru povremenog korišćenja m:SAT usluge, u mjesecu u kojem podnese zahtjev za prelazak iz aktivnog u neaktivno stanje/period, odnosno zahtjev za prelazak iz neaktivnog u aktivno stanje/period, plaća mjesečnu naknadu definisanu važećim Cjenovnikom Mtela za korišćenje dodatnog satelitskog prijemnika, odnosno plaća mjesečnu naknadu definisanu u prethodnom stavu u iznosu od 1,17 KM, sa uključenim PDV-om, u zavisnosti koji zahtjev prvi podnese u datom mjesecu. 

Posebne uslove pružanja m:SAT usluge koji će se primjenjivati od 26. januara 2024. godine, možete da pogledate ovdje: 

 Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.