Jesen-zima za tebe ponudu ima. Otvori i pogledaj!

U web shop ponudi kompanije m:tel i ovog mjeseca izdvajamo ZTE Blade V40S i Motorola RAZR, na rate bez kamata.

I ova, m:tel jesen-zima 2023. sezona, donosi najbolje ponude telefona za vas! Posjetite www.mtel.ba i odaberite telefon po svojoj želji. Na rate, bez kamata. Kao i prethodnog, i ovog mjeseca na web shop-u izdvajamo akciju za ZTE Blade V40S i Motorola RAZR 5G.

mtel, ponuda, web shop, telefoni

Ako volite da ono što čitate ili gledate, jasnije vidite, pravi izbor za vas je telefon ZTE Blade V40S. Ekran od 6,67 inča biće dovoljno velik za vaše potrebe. Telefon karakteriše tanko kućište od svega 7,6 mm. Snimanje fantastičnih fotografija i video sadržaja omogućiće vam moćne kamere, od kojih glavna ima 50 MP. Izborom ovog telefona riješićete se i nepotrebnih briga, oko štednje memorijskog prostora, jer 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, obezbjeđuje vam da bezbrižno u svoj telefon upakujete i sačuvate sve ono što je vam bitno. Telefon je dostupan u svijetloplavoj i sivoj boji. Mjesečna rata uz m:tel Pretplata Plus tarifu, iznosi samo 12,31 KM.

Ako ipak više volite manji telefon, a uz to i na preklop u retro maniru, nudimo vam Motorolu RAZR 5G, savršenu za svaki džep. Pregled obavještenja, telefonski razgovori, snimanje autoportreta, odgovaranje na poruke, reprodukcija pjesama, postavljanje pitanja Google asistentu i brojne druge mogućnosti, sve to vam garantuje ovaj pametni telefon preko interaktivnog displeja za brzi prikaz. Telefon posjeduje i kameru od od 48 MP koja snima izoštrenije fotografije, a može poslužiti i kao kamera za autoportrete kada zatvorite preklopni telefon.

mtel, ponuda, web shop, telefoni

Performanse procesora Qualcomm® Snapdragon™ 765 i 8 GB RAM memorije olakšaće vam izmjenu aplikacija, a za uživanje uz fotografije, muziku, filmove i igrice, biće više nego dovoljno 256 GB memorije.

Uz odabranu Pretplata Top tarifu, mjesečna rata za ovaj uređaj iznosi 75,55 KM.

Savršeni uređaji spojeni sa m:tel Pretplata tarifama omogućiće vam uživanje u beskrajno kvalitetnoj komunikaciji u najboljoj mobilnoj mreži u BiH.