m:biz – tarife po mjeri vašeg poslovanja

Unaprijedite vaše poslovanje uz nove BIZ tarifne modele

U skladu sa razvojem tržišta, a u cilju stvaranja veće povezanosti među zaposlenima, kompanija m:tel obogatila je poslovne pakete iz svoje ponude.

Odabirom neke od m:tel BIZ tarifa, imate mogućnost za korišćenje neograničenih bonus minuta za pozive unutar VPN grupe u m:tel mreži, kao i SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH. U skladu sa potrebama vašeg poslovnog tima, možete da odaberete Start, Plus, Net ili Premium tarifni model sa bonusom za neograničene razgovore, SMS poruke, kao i bonusom za mobilni internet i do 100GB mjesečno, u zavisnosti od mjesečne pretplate. BIZ tarifne modele možete da koristite i u romingu u mrežama regiona Zapadnog Balkana.

Kako bi se poslovanje odvijalo neometano, za svaki biznis neophodna je stabilna i sigurna mreža. Po svjetski priznatim mjerenjima kvaliteta mreže, od strane kompanija NetCheck i Systemics, m:tel je zvanično najbolja mreža u Bosni i Hercegovini, koja vam omogućava: komunikaciju, fleksibilnost i mobilnost, pristup informacijama i resursima, prodaju i razvoj poslovanja, saradnju i timski rad.

Iskoristite sve prednosti moderne komunikacije, pozovite 0800 50 300 ili svog m:tel predstavnika i već danas odaberite model koji najviše odgovara vašem poslovanju.