Mnogo neta za turiste iz cijelog svijeta

Kupi startnu Dopuna prepaid karticu m:tel-a i uživaj u 100 GB neta

Sjajna vijest stiže iz m:tel-a. Nove Dopuna: Start kartice sa 100 GB mobilnog neta dostupne su širom BiH po cijeni od 35 KM.

U okviru ovog startnog pripejd paketa dobijaš 100 GB mobilnog neta koji vrijedi sedam dana i sjajna je opcija za sve turiste, a ukoliko se odlučiš na duži boravak, tu su i dodatne internet tarifne opcije koje možeš dokupiti putem servisa Moj meni birajući *100# ili korišćenjem m:go aplikacije koju možeš preuzeti na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery.

Mtel Dopuna Start kartice mobilni internet

Sezona je brojnih festivala, sportskih i kulturnih manifestacija, a tu je i vrijeme odmora koje je najljepše provesti u krugu familije i prijatelja. Ukoliko i ti planiraš da budeš u centru najbolje zabave, dođi i budi onlajn, šeruj, strimuj, postuj i poveži se sa prijateljima!

Za informacije o kupovini Dopuna: Start kartice sa 100 GB mobilnog neta pozovi 066 260 000, ili paket potraži u najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Više informacija i pomoć pri aktivaciji Dopuna: Start paketa pozovi 0800 50 000 ili posjeti bilo koje m:tel prodajno mjesto širom BiH.