Obavještenje o izmjeni uslova pružanja m:tel TV usluge

Od 15. aprila 2023. godine će se primjenjivati izmijenjeni uslovi pružanja m:tel TV usluge

Obavještavamo vas da će se od 15. aprila 2023. godine primjenjivati izmijenjeni uslovi pružanja   m:tel TV usluge, kako slijedi:

- Povećanje ukupnog iznosa vrijednosti dopuna u toku jednog mjeseca (obračunskog perioda)

Svim korisnicima m:tel TVusluge, omogućava se da izvrše dopunu prepaidračuna korisnika usluga mobilne telefonijesa prepaidi kombinovanim načinom plaćanja i prepaidračuna korisnika usluge „Fiksna prepaid“ u okviru usluge fiksne telefonije, putem opcije „IPTV shop“ u okviru glavnog menija IPTV usluge, u ukupnom iznosu vrijednosti dopuna najviše do 70,00 KM, sa uključenim PDV-om, u toku jednog mjeseca (obračunskog perioda).

- Promjena cijene mjesečne naknade za korišćenje dodatne usluge dodatnih IPTVprijemnika

Mijenja se cijena mjesečne naknade za korišćenje petog, šestog, sedmog, osmog, devetog, desetog, jedanaestog i svakog sledećegIPTVprijemnika, kako slijedi:

Mjesečna naknada

Cijena u KMsa uključenim PDV-om

Peti, šesti, sedmi, osmi, deveti i deseti IPTV prijemnik

10,00 KM

Jedanaesti i svaki sledeći IPTV prijemnik

15,00 KM

- Povećanje broja TV kanala na kojima je omogućena dodatna usluga Snimanje sadržaja i dodatna usluga Gledaj ispočetka - Pauziraj TV - Gledaj propušteno

U okviru korišćenja dodatne usluge Snimanje sadržaja korisnicima će biti omogućeno snimanje sadržaja na najviše 200 TV kanala kao i dodatnausluga Gledaj ispočetka - Pauziraj TV - Gledaj propušteno biće omogućena na najviše 200 TV kanala. 

Ostali uslovi i cijene pružanja m:tel TVusluge ostaju nepromijenjeni.

Posebne uslove pružanja  m:tel TV usluge koji će se primjenjivati od 15. aprila 2023. godine, možete da pogledate ovdje: 

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.