Uz Xiaomi MI Air prečišćivač vazduha dišite čisto, dišite zdravo

Dostupan u m:tel ponudi

Obezbijedite sebi i svojoj porodici čist i zdrav vazduh u svom domu uz pametni prečišćivač vazduha Xiaomi MI AIR 4, dostupan u bogatoj m:tel ponudi uređaja.

Uređaj možete da nabavite uz bilo koji integrisani paket usluga kompanije m:tel uz mogućnost otplate na rate.

Ovaj pametni uređaj pružiće vam čist vazduh za samo 15 minuta u prostoru efektivne površine i do 48 m². Možete da ga koristite kako u kućnom tako i u poslovnom okruženju.

Mi Air 4 ima CADR do 400 m³/h, a prečišćeni vazduh može doći do svakog ugla vašeg doma kako bi u potpunosti uživali u svježem i čistom vazduhu.

Osigurajte dnevnu svježinu s dugotrajnim filterom, napravljenim od visokoefikasnog filtera velike površine i visokokvalitetnog velikog volumena aktivnog uglja koji može trajati 6-12 mjeseci. Dakle ono što je važno je da nema potrebe za čestim promjenama filtera.

Xiaomi Mi Air 4 posjeduje visokokvalitetni aktivni ugalj koji uklanja mirise i pruža trajnu svježinu, a negativna jonizacija vazduha prečistiće vazduh koji udišete i dati vam osjećaj kao da ste u šumi.

Uređajem možete da upravljate pomoću aplikacije Mi Home i osigurate prečišćivanje vazduha bilo kad i sa bilo kojeg mjesta.