Nabavite pametni antibakterijski ovlaživač vazduha

Uz m:tel integrisane pakete, Mi Smart možete kupiti po veoma povoljnoj cijeni i na rate

U zimskoj sezoni kada nam je najvažnije da udišemo svjež vazduh, osigurajte i kontrolišite nivo vlage u svom domu i to putem pametnog uređaja Xiaomi Mi Smart.

Ovaj uređaj dostupan u m:tel ponudi ima minimalistički i moderni dizajn i uklopiće se sjajno u svaki enterijer. Sa elegantnim atmosferskim svjetlom možete lako očitati nivo vlage u domu kako biste uvijek imali potpunu kontrolu. Uređaj uvijek održava nivo ispod 38 dB i ima ultra tihi način rada koji se može pokrenuti kada odete na spavanje.

Mi Smart dolazi sa tri predefinisana načina rada koje možete jednostavno da odaberete u Mi home aplikaciji na svom telefonu. Uz pomoć aplikacije takođe možete imati potpunu kontrolu ovlaživača vazduha iz daljine ili podesiti ga da radi shodno vašoj svakodnevici. Ukoliko ovlaživač vazduha postavite na automatski način rada, on će pratiti nivo vlage u vašem domu i shodno tome biti aktivan ili ne.

Jednostavnost korišćenja ogleda se i u tome što Mi pametni antibakterijski ovlaživač vazduha ima veliki rezervoar za vodu od 4,5 litara i može da radi i do 15 sati prije narednog punjenja. Voda koju dolijevate automatski se pročišćava od bakterija UV-C svjetlom direktno u rezervoaru.

Potražite ga u m:tel ponudi pametnih uređaja i obezbijedite sebi i svojim ukućanima svježiji i kvalitetniji vazduh!