Pokažite svoj stil – Xiaomi Mi 11 Lite 5G

U m:tel web shop-u odaberite svoj telefon sa popustom i na rate

Perolake kategorije, Xiaomi Mi 11 Lite 5G je telefon sa stilom – uglađen, tanak i lagan. Dizajniran je da mu svaki detalj upotpunjava savršenu eleganciju, veoma je udoban za korištenje i pruža osjećaj premium telefona.

Na velikom Amoled ekranu od 6,5 inča velike rezolucije, nema kompromisa sa kvalitetom slike, svaki sadržaj oživljava uz bogatu i visoku preciznost boja.

Upečatljiv prsten daje dodatni šarm dizajnu i okružuje moćnu glavnu kameru od 64 MP pored koje su i ultra širokougaona kamera od 8 MP i makro kamera od 5 MP. Filmski efekti na kameri daće posebnu draž vašim snimcima i podići će ih na viši nivo.

Opremljen moćnim procesorom, Mi 11 Lite 5G je spreman za sve zadatke u punoj brzini. Pokreće ga odlični Qualcomm Snapdragon 778G, uz više nego dovoljno memorije i sa mnogim važnim funkcijama: dvostruki zvučnici za potpuno audio iskustvo, bočni senzor otiska prsta i efikasno regulisanje toplote.

Mi 11 Lite 5G  je telefon koji se izdvaja od ostalih,naručite ga u m:tel web shop-u po sniženoj cijeni, na rate i sa besplatnom dostavom, Izaberite model koji vam više odgovara, Mi 11 Lite 5G 6/128 ili Mi 11 Lite 5G 8/128.

Za više informacija o telefonima iz posebne m:tel web shop ponude pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.

mtel, xiaomi, MI 11