Za lakši povratak u školu - laptopi iz m:tel ponude

m:tel paketi i laptopi sa popustom u Delta planetu u Banjaluci

Elegantan i lagan, Huawei D15 i3 je sa težinom od samo 1,53 kg i debljinom od 16,9 mm  dizajniran za lako prenošenje i korištenje. Uz impresivnu brzinu rada, na IPS FullView ekranu od 15,6 inča sve je lako raditi i gledati.

Sa Huawei D15 i3 imaćete moćan laptop sa kojim ćete lako obavljati sve zadatke ili uživati u zabavi. Brzim punjačem, bateriju laptopa možete napuniti do 53% za samo 30 minuta.

Laptop HP 255 G8 ide u korak sa mobilnim stilovima rada sa tankim i laganim dizajnom. Prelijep ekran sa svojim uskim ivicama i velikim odnosom ekrana i tijela pruža dovoljno prostora za rad ili strimovanje sadržaja.

HP 255 G8 pokreće snažan procesor sa dovoljno memorije za složene zadatke i možete ga koristiti i za posao i za zabavu.

Oba laptopa su cjenovno pristupačna i stoga su odličan izbor za učenike i studente. Pri kupovini Huawei Matebook D15 i3 laptopa na poklon ćete dobiti ruksak i bluetooth miš a uz oba uređaja dolazi Kasperski antivirus.

Bez obzira da li ste novi m:tel korisnik ili obnavljate postojeći ugovor za neki od m:tel paketa sa dvije, tri ili četiri usluge, u m:tel prodajnom mjestu u Delta planetu u Banjaluci očekuje vas popust od 50 KM za kupovinu jednog od ova dva laptopa.

Započnite novu školsku godinu sa novim laptopom iz m:tel ponude!

Više informacija o ovoj ponudi saznajte u m:tel prodajnom mjestu u Delta planetu u Banjaluci ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.