Upotpunite svoj svijet!

Neodoljivi pokloni uz kupovinu Galaxy Z Flip4, Z Fold4 i uređaja iz S22 serije

Iskoristite posebnu ponudu i kupite jedan od sjajnih Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 preklopnih telefona iz m:tel ponude i na poklon ćete dobiti vrhunski pametni sat Galaxy Watch5.

Vaš svakodnevni pomoćnik, Galaxy Watch5 sa najsavremenom tehnologijom brine o vašem zdravlju. Izaberite model44 mm u grafitnoj ili 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji.

Svi m:tel korisnici koji se odluče za fantastični telefon iz Galaxy S22 serije, takođe će ostvariti pravo na poklon - Samsung Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji.

Sa moćnim i laganim Galaxy Buds2 slušalicama vaš svijet će zvučati baš kako treba, uživajte u moćnom basu i kristalno čistom zvuku.

Šta je potrebno da uradite?

Nakon kupovine uređaja, registrujte se na stranici www.samsung.com/ba. Registraciju je potrebno obaviti do 30.10.2022. godine, a isporuka poklona biće izvšena do 15.12.2022. godine, na adresu navedenu prilikom registracije.

Atraktivnog dizajna koji ostavlja utisak, Galaxy Z Flip4 je taman prave veličine da lako klizne u vaš džep a da na njemu imate snagu računara.

Galaxy Z Fold4 unosi sklad između posla i svakodnevnog života i fenomenalno je rješenje koje objedinjuje sve prednosti rada na velikom ekranu i draži pametnog telefona.

Iz trenutno najbolje Samsungove serije pametnih telefona, Galaxy S22 serije, izaberite telefon koji odgovara vašim potrebama i nećete pogriješiti.

Upotpunite svoj svijet i uzmite poklon, ponuda traje do 16. oktobra ove godine ili do isteka zaliha.