Naručite prije svih!

Požurite i rezervišite svoj novi Samsung Galaxy Z Fold4 ili Samsung Galaxy Z Flip4 u pretprodajnom periodu i iskoristite sjajne pogodnosti

U m:tel-u rezervišite najnovije Samsung Galaxy Z Fold4ili Samsung Galaxy Z Flip4modele u pretprodajnom periodu  do 25. avgusta 2022. godine i ostvarite odlične pogodnosti:

  • 400 KM za kupovinu Samsung Galaxy Z Fold4
  • 300 KM za kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4

Galaxy Z Fold4 je moćan, produktivan i fleksibilniji u odnosu na sve druge. Radi mnogo u jednoj ruci sa svojim vanjskim ekranom od 6,2 inča. U obje ruke, glavni ekran od 7,6 inča čini ga vašim ultimativnim uređajem kojim možete učiniti više. A kada morate nešto uraditi bez upotrebe ruku, jednostavno ga spustite, pronađite dobar ugao i ostavite ga tu dok radite više. U osnovi, to su dva telefona u jednom — gotovo sa težinom manje fleksibilnog telefona.

S nadograđenom zadnjom kamerom, Space Zoom opcijom i Nightography, dobijate alat profesionalnog kvaliteta u preklopnom obliku po prvi put. Sa širokougaonom kamerom od 50MP čak i brze fotke su remek-djela visoke rezolucije. Povećajte dubinu i oštrinu uz Detail Enhancer, uzimanjem najboljih aspekata vaših snimaka i ostavljajući zamućenje iza sebe.

Galaxy Z Flip4 je malen ali moćan i kada je preklopljen, kompaktan pametni telefon u punoj veličini, a taman prave veličine da klizne u vaš džep. Odgovoriće svim vašim potrebama, u jedinstvenim bojama, otporan na kapljice i kvašenje. Ekran od 6,7 inča otkriva prekrasan pogled zahvaljujući Ultra tankom staklu. Napredna izdržljivost ga čini jačim nego ikad — ostaje otporan čak do 200 000 preklapanja.

Galaxy Z Flip4 je izrađen da bude izdržljiv spolja i iznutra. Ovo su Samsungovi najotporniji preklopni telefoni ikada sa ekskluzivnim Corning® Gorilla® Glass Victus®+. A šarka je zaštićena Armor aluminijumom - najotpornijim aluminijskim okvirom. Uz moćne kamere razvijaćete svoje fotografsje vještine, a uz Nightography na zadnjoj kameri živite svoj noćni život do maksimuma. Nadograđeni procesor od 4nm radi s dugotrajnom baterijom od 3700mAh (uobičajeno) kako bi obezbijedio napajanje satima.

Požurite, posjetite www.mtel.ba i budite prvi koji će isprobati sve nove mogućnosti ovih sjajnih uređaja opremljenih tehnologijom budućnosti!

Posjetom stranice www.samsung.ba možete ostvariti i dodatne pogodnosti popusta uz otkup starog mobilnog uređaja, te dobiti osiguranje unutrašnjeg ekrana.