Pođi bilo kuda i ponesi internet svuda

Putujte bezbrižno uz m:tel roming internet tarifne opcije

Uz m:tel roming internet tarifne opcije ne brinite o komunikaciji na putovanju. Bilo gdje da pođete, uz prethodno aktiviranu roming tarifnu opciju, sa vama putuje i mobilni internet.

Ono o čemu trebate da vodite računa je da pažljivo odaberete mrežu u zemlji u kojoj se nalazite i po potrebi podesite telefon za korišćenje prenosa podataka u inostranstvu. Zato preporučujemo da prije nego što otputujete, svoje telefone podesite na munuelni odabir mreže i uz pomoć m:tel operatera izvršite potrebna podešavanja telefona.

Ukoliko planirate putovanje u Tursku, aktivirajte opciju Net Turkcell Turska za 10 KM i 10 dana bezbrižno surfujte uz 2 GB mobilnog interneta u Turkcell mreži.

Za putovanje u Njemačku, Austriju, Češku, Slovačku, Poljsku, Grčku, Mađarsku ili Rumuniju preporučujemo aktivaciju roming tarifne opcije Net roming T-mobile uz koju za 10 KM, 10 dana možete koristiti 2 GB mobilnog interneta u mreži T-mobile u bilo kojoj od navedenih zemalja.

I za ostale zemlje m:tel ima posebne roming tarifne opcije, bilo da ste prepaid ili postpaid korisnik mobilne telefonije, pa vam preporučujemo da prije putovanja potražite dodatne informacije na adresi mtel.ba ili pozovete korisnički centar na broj 0800 50 000 i provjerite koju opciju da odaberete i uživate u bezbrižnoj komunikaciji.