Preuzmite digitalnu verziju "Zagrljaja"

Umjetničko djelo koje će ukrasiti vaš računar ili mobilni telefon

Izvanredan umjetnički rad „Zagrljaj“, čiji je autor mlada banjalučka umjetnica Nataša Konjević, privukao je veliku pažnju u svim m:tel poslovnicama kao i na društvenim mrežama. Djelo nastalo povodom Dana žena, prenosi nam poruku o važnosti uzajamne podrške i prijateljstva za rast, razvoj i procvat svake osobe.

Dame koje su osmog marta među prvima posjetile m:tel poslovnice ili m:tel strane na društvenim mrežama na poklon su dobile ovu vrijednu reprodukciju iz ograničene serije. Sada je omogućena i digitalna verzija "Zagrljaja" kao wallpaper za vaš računar ili mobilni telefon.

Autorka Nataša Konjević je mlada vizuelna umjetnica iz Banje Luke čiji radovi su pronašli put i do evropskih nagrada. Slikarka, ilustratorka i autorka impresivnih murala, sa diplomom Akademije umjetnosti u Banjoj Luci te master zvanjem stečenim na Fakultetu primjenjenih umjetnosti u Beogradu, izgradila je prepoznatljiv stil i autentičan artistički potpis. Svoje radove redovno objavljuje na „Konjo Illustration“ profilima na mrežama Facebook i Instagram, kao i na platformi Behance.