Unaprijedite svoje poslovanje – Microsoft 365

Izaberite 365 paket u m:tel-u, iskoristite popust od 30% na cijenu mjesečne pretplate

Uvijek je pravo vrijeme, a trenutno i velika potreba, za strategijama i rješenjima koja će vam pomoći da se posao obavi s bilo kojeg mjesta i sa bilo kojeg uređaja. Microsoft 365, najzastupljeniji cloud servis iz Microsofta, pružiće vam alate pomoću kojih ćete svoj posao jednako dobro obavljati iz kuće ili kancelarije, sa desktop računara, tableta ili telefona.

Microsoft 365 omogućava saradnju zaposlenih, pojednostavljuje procese i kada se koristi na pravi način, povećava produktivnost. Ova usluga udružuje moć Microsoft desktop aplikacija s poslovnim e-mailom, dijeljenim dokumentima, instant porukama, video i web konferencijama u savremenu cloud cjelinu.

U okviru Microsoft 365 usluge, m:tel vam nudi rješenje koje predstavlja kombinaciju aplikacija Word, Excel, Power Point, Outlook i Access s Microsoftovim servisima u cloudu – Exchange, SharePoint, Microsoft Teams i OneDrive. U m:tel ponudi dostupna su vam tri 365 paketa kreirana prema specifičnim poslovnim zahtijevima.

Ukoliko se odlučite za jedan od ponuđenih paketa do 28. februara 2022. godine, uz ugovor na 12 mjeseci ostvarićete popust od 30% na cijenu mjesečne pretplate.

Poslujte moderno i efikasno, pristupite Microsoft aplikacijama bilo kad i bilo gdje, izaberite paket Microsoft 365.

Za više informacija zakažite sastanak u Biznis centru kompanije m:tel ili jednostavno pozovite 0800 50 300.