Kupovinom OnePlus telefona učestvujte u nagradnoj igri kompanije m:tel „Telefon uzmi, auto preuzmi“

Vrijedne nagrade za učesnike - automobil Citroen C3, telefon OnePlus 9 Pro i tri telefona OnePlus Nord CE

Kompanija m:tel je nedavno u saradnji sa kompanijom Comtrade Solutions Engineering i brendom OnePlus pokrenula novu nagradnu igru pod nazivom “Telefon uzmi, auto preuzmi”.

Nagradna igra je namijenjena korisncima kompanije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske koji u periodu od 24.12.2021. do 24.02.2022. godine kupe jedan od OnePlus telefona iz m:tel ponude i spoje ga sa nekom od popularnih Pretplata tarifa.

Učesnike očekuje veoma vrijedna glavna nagrada - automobil Citroen C3, ali i telefon OnePlus 9 Pro, te tri OnePlus Nord CE telefona.

BrendOnePlus je prvenstveno postao poznat po svojim vodećim modelima koji nude vrhunske karakteristike i specifikacije po nešto nižim cijenama nego njihovi konkurenti na tržištu. Stoga, ukoliko u narednom periodu treba da promijenite telefon, neka vaš izbor bude baš OnePlus, i možda baš vi budete srećni dobitnik i osvojite jednu od vrijednih nagrada.

Izvlačenje nagrada biće organizovano 25.02.2022. godine u direktnom prenosu na programu RTRS-a. Više detalja kao i pravila nagradne igre „Telefon uzmi, auto preuzmi“ potražite ovdje.