Obavještenje o izmjeni uslova pružanja usluge Pretplata NET

Obavještavamo vas da će se od 1.decembra 2018. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja usluge Pretplata NET.

Od navedenog datuma, kreirana je ponuda novih tarifnih modela Pretplata NET:XS+ i Pretplata NET:L+, koji su namijenjeni novim rezidencijalnim i poslovnim korisnicima usluge Pretplata NET. Tarifni modeli Pretplata NET:XS+ i Pretplata NET:L+ su kreirani  sa ponudom određene količine podataka za korišćenje usluge mobilnog interneta po maksimalnoj brzini prenosa u okviru cijene mjesečne pretplate, pri čemu se korisnicima ovih modela omogućava ponuda paketa sa USB modemima i drugom terminalnom opremom prema uslovima i cijenama definisanim važećim Cjenovnikom Mtela, uz zaključivanje ugovora sa minimalnim periodom trajanja od 12 ili 24 mjeseca.

Korišćenje tarifnih modela Pretplata NET:XS, Pretplata NET:S, Pretplata NET:M i Pretplata NET:L omogućava se samo za postojeće rezidencijalne i poslovne korisnike navedenih tarifnih modela, pri čemu korisnici ovih tarifnih modela, u okviru korišćenja usluge Pretplata NET, mogu izvršiti promjenu tarifnog modela isključivo na tarifne modele Pretplata NET:XS+ i Pretplata NET:L+.

Posebne uslove pružanja usluge Pretplata NET koji će se primjenjivati od 1. decembra 2018. godine, možete ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.