Obavještenje o uslovima korišćenja TO-e Internet za postpaid korisnike

Obavještavamo vas da će se od 06. jula 2018. godine, primjenjivati posebni uslovi korišćenja tarifne opcije Internet za korisnike sa postpaid načinom plaćanja.

Posebnim uslovima korišćenja tarifne opcije Internet za korisnike sa postpaid načinom plaćanja omogućava se ponuda tarifne opcije Internet 3 GB. Kupovinom tarifne opcije Internet 3 GB po cijeni od 3,00 KM sa PDV-om, korisnici će dobiti 3 GB neograničenog pristupa internetu po maksimalnoj brzini prenosa podataka sa periodom važenja od 3 dana. Ukoliko se dodijeljeni mobilni internet iskoristi prije isteka perioda važenja navedene tarifne opcije Internet, korisnicima će  biti omogućen neograničen pristup internetu, ali po smanjenoj brzini protoka.

Posebne uslove korišćenja tarifne opcije Internet za korisnike sa postpaid načinom plaćanjakoji će se primjenjivati od 06. jula 2018. godine, možete da pogledate na linku ispod:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.