Pravi dan za prave odluke – uzmite m:tel uslugu „Račun na mejl“

Ako još niste, napravite još jedan mali korak za dobrobit planete, tako što ćete primati svoje m:tel račune na mail. Kompanija m:tel vam za ovu odluku poklanja 3 GB mobilnog interneta, a akcija traje do kraja maja.

Na Međunarodni dan planete Zemlje koji se obilježava 22. aprila, kompanija m:tel vas podsjeća na svoju ponudu usluge „Račun na mail“, jer elektronski računi štede vrijeme, doprinose zaštiti životne sredine i uvijek je pravo vrijeme da ih i vi koristite. Osim toga, na poklon ćete dobiti i promo kôd za 3 GB mobilnog interneta za Pretplata ili Kombinuj brojeve. Mobilni internet možete iskoristiti u roku od 30 dana od trenutka aktivacije koda.

Ovu uslugu je jednostavno aktivirati, budući da to možete učiniti putem portala Moj m:tel ili putem istoimene aplikacije na svom pametnom telefonu. Ukoliko još nemate, poslužite se portalom Moj m:tel koji će vam omogućiti, između ostalog, brzi uvid u vaše m:tel usluge, ponuditi nove i dati stanje vašeg računa. Kako biste koristili ovaj portal, besplatno preuzmite aplikaciju na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery, a možete da je koristite i putem odlaska na adresu moj.mtel.ba.

Nakon što ste se prijavili i kreirali nalog za personalizovani portal Moj m:tel, kliknite na link Računi. Aktivirajte opciju elektronskog računa i primajte ih putem mejla. Ova opcija dostupna je i na pametnom telefonu, gdje ćete nakon opcije Računi, otvoriti link Usluga Moj račun, pomoću koje aktivirate opciju da račune primate putem mejla.