Obavještenje o izmjeni uslova pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike

Od 25. marta 2018. godine, primjena novih, izmijenjenih uslovia pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike.

Kreirana je ponuda kojom se za korisnike navedene usluge omogućava korišćenje dodatne terminalne opreme, i to: WI-FI extenderaiPowerline ethernet adaptera (PLA). WI-FI extender je terminalna oprema koja se koristi za proširenje opsega postojeće bežične mreže, dok je Powerline ethernet adapter(PLA) terminalna oprema koja služi za povezivanjehome gateway-asa računarom, TV aparatom i sl, putem kućne električne instalacije.

Mjesečna naknada iznosi  1,99 KM sa PDV-om za Powerline ethernet adapter(PLA), odnosno  0,99 KM sa PDV-om za WI-FI extender.

Korisnici usluge pristupa Internetu kojima je istekao minimalni period trajanja ugovora, a koji se opredijele za korišćenje dodatne terminalne opreme WI-FI extenderai/iliPowerline ethernet adaptera(PLA), plaćaju jednokratnu naknadu za instalaciju navedene dodatne terminalne opreme u iznosu od 19,90 KMsa PDV-om.

Takođe, novim korisnicima, kao i svim postojećim korisnicima kojima je istekao minimalni period trajanja ugovora, odobrava se dodatna mogućnost da, u okviru korišćenja usluge pristupa internetu,a u toku trajanja pretplatničkog odnosa, prema svom opredjeljenju, podnesu zahtjev za stavljanje usluge pristupa iInternetu u neaktivno/i stanje/period (Povremeno korišćenje usluge pristupa internetu).

U toku trajanja aktivnog stanja/perioda usluge pristupa internetu korisnik plaća mjesečnu pretplatu definisanu važećim Cjenovnikom Mtela za korišćenje izabranog tarifnog modela usluge.

U toku trajanja neaktivnog stanja/perioda, korisnik plaća mjesečnu naknadu u iznosu iznosu od 3,00 KM (sa PDV-om).

Ostali uslovi i cijene pružanja uslugepristupa Internetu za rezidencijalne korisnike ostaju nepromijenjeni.

Posebne uslove pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike, koji će se primjenjivati  od 25.marta 2018. godine, možete da pogledate na linku ispod

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.