Obavještenje o izmjenama PU pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike

Od 01.03.2021.godine vrši izmjena uslova pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike

Obavještavamo vas da se od 01.03.2021.godine vrši izmjena uslova pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike, kako slijedi:

  1. U ponudu se ovode novi tarifni modeli NET:S+, NET:M+ i NET:L+

Tarifni model

Pristupna tehnologija/pristupna  brzina

Protok

Mjesečna pretplata

ADSL

VDSL

GPON

NET:S+

do15256/768kb/s

do 20/4 Mb/s

-

Flat

29,95 KM

NET:M+

-

do 40/8 Mb/s

 70/35 Mb/s

Flat

38,90 KM

NET:L+

-

-

200/100 Mb/s

Flat

62,90 KM

 1.Tarifni modeliInternet:S+, Internet:M+ i  Internet:L+ biće dostupni isključivo postojećim korisnicima na navedenim tarifnim modelima.

  1. Ukoliko na lokaciji na kojoj se pruža usluga pristupa Internetu ili usljed preseljenja usluge pristupa Internetu, i to tarifnih modela Internet:S, Internet:S+, Internet:M+ i NET:S+, dođe do promjene pristupne tehnologije, i to ADSL/VDSL tehnologija bude zamijenjena GPON tehnologijom, korisnici navedenih tarifnih modela će moći nastaviti koristiti uslugu pristupa Internetu isključivo putem korišćenja NET:M+ ili NET:L+ tarifnih modela.

Korisnicima iz prethodnog stava koji su u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora, a koji se ne opredijele za nastavak korišćenja uslugu pristupa Internetu putem NET:M+ ili NET:L+  tarifnih modela, omogućava se raskid postojećeg ugovora bez obaveze plaćanja naknade štete.

Korisnicima usluga pristupa Internetu tarifnih modela Internet:S, Internet:S+ i NET:S+ koji nastave koristiti uslugu pristupa Internetu putem korišćenja tarifnog modela NET:M+ ili NET:L+ uz zaključivanje ugovora na minimalan period trajanja od 24 mjeseca, omogućava se, u prvih šest mjeseci od dana zaključivanja ugovora, korišćenje tarifnog modela NET:M+, odnosno tarifnog modela NET:L+  po cijeni mjesečne pretplate definisane važećim Cjenovnikom Mtela za tarifni model Internet:S, Internet:S+ odnosno NET:S+

Posebne uslove korišćenja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnikekoji će se primjenjivati od  1. marta 2021. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.